Videografie (maken/bewerken)

Graag maak ik voor u die ene video die u overal voor kunt gebruiken. Denk hierbij aan een introductievideo van uw bedrijf. Een vereiste is dat het natuurlijk “pakkend” moet zijn. Het liefste wilt u graag dat mensen de hele video gaan bekijken. Dat betekent maar 1 ding en dat is: boeiend. Iets dat voor u erg belangrijk is en ik graag voor u wil verzorgen. 

Alle video’s worden gemaakt in iMovie & Final Cut Pro X. Logo’s etc. kunnen worden aangeleverd door de klant en verwerkt worden in de video. Dit zorgt ervoor dat de video echt van u is als het gaat om copyright. Daarnaast kan de kijker het logo meteen koppelen met uw bedrijf. 

Daarnaast is het niet alleen mogelijk om als ondernemer/bedrijf zijnde mijn diensten te kunnen gebruiken, maar ook particulieren zijn welkom! En waar denkt u dan aan bij een video voor particulieren? Juist! Een video die als waardevolle herinnering bijvoorbeeld uw unieke dag helemaal beschrijft of net dat ene feestje met de familie samenvat. Het kan allemaal! Lees een verhaal en u gaat terug naar die tijd, maar kijk eens een video: u beleeft de herinneringen als het ware opnieuw. 

Fotografie

Naast videografie is er uiteraard ook fotografie. Voor wie geen filmpje wilt hebben, maar toch een mooie herinnering wilt bewaren, zoals bijvoorbeeld een prachtige shoot van uzelf, een shoot met uw droomauto, van uw tuin, uw huisdier of foto’s van uw bedrijf/winkel. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Samen met u wil ik de perfecte foto(‘s) maken waar u met een brede glimlach nog jarenlang plezier van heeft. 

De gear (apparatuur) die ik gebruik is als volgt:

  • Sony A7 incl. 28-75 mm
  • DJI Ronin S
  • iPhone 11 Pro Max
  • DJI Osmo Mobile 2

Verder gebruik ik Adobe Lightroom CC om de gemaakte foto’s te bewerken. Hiermee maak ik het licht e.d. wat beter. Uiteindelijk wil ik de foto’s een lichte “oppepper” geven, maar deze moeten wel “echt” blijven.   

Heeft u interesse gekregen in één van mijn diensten en wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via de button bovenaan de pagina of bel/WhatsApp mij op 06 – 11 08 69 52! 

Stockfoto diensten