Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Robbin Brons en van jongs af aan heb ik al een passie voor auto’s. 

Aangezien het mij interessant leek om video’s te maken van auto’s en informatie te verschaffen over diverse vierwielers, ben ik bedrijven gaan benaderen. Een aantal daarvan werd enthousiast van mijn idee en stelde hun auto(‘s) beschikbaar. Zo begon ik aan dit avontuur. De gemaakte video’s, met verwijzing naar de desbetreffende firma, zette ik op mijn YouTube-kanaal onder de naam RB Visuals.

Toeval of niet, op een dag heb ik contact gezocht met een MINI dealer in het zuiden van het land. Nadat men opnames van mij had gezien, werd ik uitgenodigd voor een gesprek.

Zij waren op dat moment juist op zoek naar iemand die introductievideo’s zou kunnen maken van de nieuw te lanceren MINI’s.

Het werd een fantastische ervaring met als klap op de vuurpijl een feestelijk weekend waarin de nieuwste modellen te bewonderen waren.

Inmiddels bestaat mijn bedrijf bijna 2 jaar en heb ik al tal van opdrachten mogen uitvoeren. In het begin waren het voornamelijk video’s over auto’s, maar ik heb mijn werkgebied mogen uitbreiden. RB Visuals richt zich nu niet alleen meer op auto’s, maar op alles wat in beeld gebracht kan worden. Van promotievideo’s tot bruiloftvideo’s tot makelaarsvideo’s. Niks is te gek! Bent u benieuwd welke video’s ik al gemaakt heb? Klik dan hier voor een overzicht! 

RB Visuals staat voor op maat gemaakt gefilmd of gefotografeerd materiaal welke door heel Nederland gemaakt kunnen worden. 

Ik nodig u dan ook graag uit om naar de contactpagina te gaan en vervolgens op afspraak met u samen van gedachten te wisselen.

Ik zie u graag tegemoet!